+31 0497 842789

MOZZ

Mozz is een Nederlands modemerk dat stijlvolle tassen ontwerpt voor eigentijdse mannen en vrouwen. Zowel de luiertassen als businesstassen van Mozz zijn ontworpen voor de modebewuste en ambitieuze man of vrouw met een passie voor leer. Het in 2017 opgerichte Mozz heeft een authentieke stijl met tijdloze designs. De ontwerpen zijn modieus, robuust en stoer maar toch elegant. Zowel de businesstas als de luiertas is unisex en dat maakt deze collectie extra bijzonder.

De Mozz tassen zijn sterk en duurzaam en gemaakt van een topkwaliteit volnerf runderleer. Ze worden met de hand geproduceerd door ambachtelijke vakmensen in een Fair Trade fabriek in India. De fabriek is BSCI gecertificeerd en dat betekent dat er gewerkt wordt onder goede Omstandigheden en tegen een eerlijke beloning. Iedereen die aan de Mozz tassen werkt doet dat Veilig en onder bescherming van een vakbond. Er is geen sprake van kinderarbeid.

Op deze geweldige tassen van Mozz krijgt u een jaar garantie, maar wij kunnen u nu al Verzekeren dat u er nog jarenlang plezier aan zult beleven. Het design is niet alleen tijdloos, het leer gaat er ook steeds beter uit zien naarmate het ouder wordt. Zoekt u een modieuze luiertas die zowel mannen als vrouwen kunnen gebruiken of zoekt u een stoere maar elegante businesstas? Mozz maakt uitstekende tassen voor een betaalbare prijs die door zowel mannen als vrouwen Gedragen kunnen worden.

Mozz diaperbag small black

Diaperbag Small Black

€ 149,95

Mozz diaperbag small cognac

Diaperbag Small Cognac

€ 149,95

Mozz diaperbag small elephant grey

Diaperbag Small Elephant Grey

€ 149,95

Mozz diaperbag large black

Diaperbag Large Black

€ 169,95

Mozz diaperbag large cognac

Diaperbag Large Cognac

€ 169,95

Mozz diaperbag large elephant grey

Diaperbag Large Elephant Grey

€ 169,95