+31 0497 842789

Gratis verzending vanaf € 49,95 Niet goed,geld terug Gratis Inpakservice

Ruilen, Retourneren en Repareren

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ocho8.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen enkele dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Door middel van het retourformulier kunt u aangeven of u een ander artikel wenst te ontvangen, of de keuze voor het terug ontvangen van het aankoopbedrag. Het retourformulier vind u hier.
U kunt dit formulier uitprinten en ingevuld bij Uw retour voegen.

Let op: Riemen die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Woont u of werkt u in de buurt? Of brengt u graag een bezoek aan onze winkel? Kiest u er dan voor uw bestelling in Eindhoven te ruilen en/of te retourneren.

Ook voor reparaties van uw online aankoop kunt U bij ons terecht. Vul hiervoor het reparatieformulier in wat U hier. kunt vinden.