+31 0497 842789

HORLOGES

HORLOGES

In ons assortiment hebben we analoge goedkope horloges van OOZOO, IKKI en DUKUDU.
OOZOO is een goedkoper horlogemerk van hoge kwaliteit, met een erg uitgebreid assortiment in dameshorloges, herenhorloges, vintage horloges, kinderhorloges en sporthorloges. IKKI is een merk waar de horloges bekend staan om hun robuuste, maar toch elegante uitstraling. DUKUDU is iets duurder maar is dan wel voorzien van een Seiko uurwerk met 2 jaar garantie en redelijk platte kast. (OOZOO heeft vaak een dikke kast; m.u.v. de vintage horloges die een kast van slechts 7mm dik hebben).

Horloges van deze merken draag je als het ware als sieraden. We zeggen bewust sieraden want door de lage prijs is de verleiding om meer dan 1 horloge aan te schaffen wel erg groot. Een dameshorloge, een herenhorloge of misschien wel allebei? Online horloge kopen of ga je toch liever naar een winkel? Online bestel je je horloge simpelweg hier maar ook in onze winkel in Eindhoven zijn alle horloges te vinden.

Klik hier links op een van onze merken om rechtstreeks naar de pagina van het merk te gaan, of maak een keuze in de filter "SORTEREN OP"
Voor vervangende horlogebandjes, klik hier.

Artikelen 1 tot 60 van 1121 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 19

Artikelen 1 tot 60 van 1121 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 19