+31 0497 842789

Gratis verzending vanaf € 49,95 Niet goed,geld terug Gratis Inpakservice

About Us

Ocho

Ocho bestaat al sinds 2005 en zijn dus zeker geen nieuwkomer op de markt. De markt was wel het begin maar dit smaakte naar meer dus moest er een winkel komen.

Onze naam is misschien niet erg handig gekozen want we zijn meer bekend als die riemenwinkel of die tassenwinkel in plaats van Ocho (wat in het spaans 8 betekent).

"Die riemenwinkel"

Waar wij mee begonnen zijn is de verkoop van lederen riemen. Omdat wij graag afwijken van de standaard vind je bij ons weinig tot geen kant en klare riemen. Bij Ocho8 vind je vrijwel uitsluitend losse stroken leer in verschillende leersoorten, kleuren en breedtes, aangevuld met een bijpassend assortiment gespen. Uiteraard is dit nog geen riem! Wij maken jouw riem speciaal voor je op maat. Jij kiest je strook leer en de gesp. Wij meten je op en maken de riem.

Door onze werkwijze om elke riem een unieke ervaring en persoonlijk item te maken en daarnaast elke klant met evenveel aandacht te helpen zijn wij dus aan de naam "die riemenwinkel" gekomen.

"Die tassenwinkel"

Naast de uitbreiding van ons assortiment met bijoux en horloges zijn we "los" gegaan op onze collectie lederen tassen. Hoe krijg je een zo groot mogelijk assortiment tassen van bekende merken of merken in opkomst in een winkel van ongeveer 55 vierkante meter? Daarvoor moet je écht de winkel in Eindhoven bezoeken waar ons enthousiaste team je graag van dienst is en alle tijd voor je neemt om je te adviseren over de mogelijkheden. Veel klanten genieten van de geweldige lucht van het leer en komen soms ook alleen even "snuiven".

Door onze uitgebreide collectie, kennis en service op het gebied van leren tassen zijn wij dus aan de naam "die tassenwinkel" gekomen.

We hopen je snel te zien als (vaste) klant op deze webshop of tijdens een bezoek aan onze winkel in Eindhoven!

Team Ocho
Standaard? Daar doen we niet aan!